Selecteer een pagina
Huurinfo

Prijzen zijn incl. btw en verzekeringen.
Belangrijke documenten
De huurder en de bestuurder moeten een geldig rijbewijs en een identiteitskaart of paspoort overleggen bij overdracht van het voertuig.

Rijbewijzen uit niet-EU-landen (met uitzondering van Zwitserland) worden geaccepteerd, wanneer:
a) zich in het paspoort geen visum bevindt.
b) de klant een visum in zijn paspoort heeft en op het tijdstip van de autohuur nog niet langer dan 6 maanden in Europa is. Als hij langer dan 6 maanden in Europa is, dan moet hij een rijbewijs uit een EU-land overleggen.

Een rijbewijs dat niet in Latijnse letters is opgesteld (Arabisch, Japans, Cyrillisch enz.) moet worden aangevuld met een internationaal rijbewijs. Bij rijbewijzen uit landen die het internationaal rijbewijs niet uitreiken is naast het originele rijbewijs een vertaling nodig door een erkende officiële instantie.

Leeftijdsbeperkingen
Voor de minimumleeftijd en het bezit van een rijbewijs gelden bepaalde regels die afhankelijk zijn van het betreffende voertuig en waarover u tijdens het boeken wordt geïnformeerd. Principieel bedraagt de minimumleeftijd voor iedere bestuurder 21 jaar (rijbewijs minimaal 2 jaar). Afhankelijk van het voertuig kan worden afgeweken van de minimum leeftijd.

Aan bestuurders jonger dan 25 jaar wordt een toeslag in rekening gebracht.

Tariefinformatie
Algemeen
Als betaling worden alle kredietkaarten van internationaal erkende kredietkaartbedrijven en Airplus geaccepteerd, terwijl alle prepaid- en debetkaarten, zoals VISA Electron niet worden geaccepteerd. Het betalingsmiddel moet zijn uitgegeven op de naam van een bestuurder. Dit moet bij het afhalen van het voertuig worden overlegd en op het betreffende tijdstip geldig zijn. Het bedrag dat zal worden afgeschreven van uw betaalmiddel, is inclusief de huurprijs, alsmede alle bijkomende kosten en extra’s.

Als extra zekerheid wordt naast de betaling een borgsom gereserveerd op de creditcard, die tot drie keer de huurprijs kan bedragen. Voor de huur van de categorieën: *T** (uitgezonderd MTMR, ETMR, CTMR en ITMR) en X*** categorieën gelden uitzonderlijke borgbedragen.

Prepaid-tarief – Nu betalen
Bij het boeken van een prepaidtarief wordt het betaalmiddel vóór het begin van de huur direct belast met de totale huurprijs (incl. geboekte extra’s en kosten). De bestuurder- en de betalingsgegevens worden vastgelegd bij de reservering en kunnen niet worden gewijzigd. Er wordt niet gestorneerd bij het niet afhalen, het later afhalen of vervroegd afleveren van het voertuig.

Tot maximaal 48u voor aanvang van de huur kan de boeking op basis van beschikbaarheid gewijzigd worden tegen een vergoeding van 20,00 EUR. Betalingen die voor de huur zijn gedaan en eventuele prijsverschillen van een omboeking kunnen niet worden vergoed.

De boeking kan voor het begin van de huur schriftelijk of online worden geannuleerd. In geval van een annulering zal het reeds betaalde voorschot voor de huur met de annuleringskosten worden verrekend. Voor reserveringen met een huurperiode van maximaal 3 dagen, bedragen de annuleringskosten 100% van de huurprijs (incl. geboekte extra’s en toeslagen). Voor reserveringen met een huurperiode van meer dan 3 dagen, is de hoogte van de annuleringskosten afhankelijk van de geboekte huurprijs (incl. geboekte extra’s en toeslagen) en bedragen de annuleringskosten naar verhouding 3 huurdagen.

Wanneer de huurder het voertuig niet afhaalt op het afgesproken tijdstip, wordt het reeds betaalde huurbedrag ingehouden.

Personen ongevallendekking
Als u een dekking voor inzittenden afsluit, is er ook een bescherming via deze dekking voor de gevolgen van een ongeval.

Bij het afsluiten van een dekking voor inzittenden bedraagt het dekkingsbedrag: EUR 50.000,00 bij blijvende invaliditeit, EUR 25.000,00 bij overlijden en EUR 1.000,00 voor geneeskundige kosten.

Ruiten- en bandenverzekering
De Ruiten- en bandenverzekering biedt een bescherming voor schade aan banden, evenals de voorruit, de zijruiten en de achterruit met een eigen risico van EUR 0,00.

Wordt er geen banden – en wielkastenverzekering overeengekomen, dan is hij aansprakelijk voor het volledige schadebedrag.

Roadside protection
Roadside protection biedt een meeromvattende pechhulp tijdens de huur en beschermt u in het binnen- en buitenland tegen hoge service- en reparatiekosten naar aanleiding van door u zelf veroorzaakte gebeurtenissen: ingesloten sleutels in het voertuig, panne door brandstofgebrek, starthulp bij lege accu, sleutelverlies en vastgereden auto.

Deze prestaties kunnen alleen verzocht worden door een beroep te doen op de 24/7 Roadside Assistance van Galaxyautoverhuur. Deze bepaalt ook de aard en de omvang van de prestatie en streeft ernaar de huurder mobiel te houden. Voor zover niet door Galaxyautoverhuur zelf in het kader van de Roadside Protection aangebracht, is de huurder aansprakelijk voor schade aan de huurauto.

Grensoverschrijdende huur en territoriale beperkingen 

Extras
One way huur
Indien de door u gevraagde one way huur mogelijk is, worden hiervoor kosten in rekening gebracht.

Bij onaangekondigde en ongeoorloofde enkele reis-huur, behouden wij ons het recht voor om een extra vergoeding in rekening te brengen.

Navigatiesysteem
Navigatiesystemen zijn gegarandeerd bij te boeken.

Extra bestuurder
Er wordt een vergoeding in rekening gebracht voor extra bestuurders. Alleen de in de huurovereenkomst vermelde personen met geldig rijbewijs mogen in het voertuig rijden.

Voertuig tanken
Indien gewenst, zal uw voertuig na aflevering volgens de in de vestiging actueel beschikbare condities worden volgetankt.

Als alternatief kunt u bij het huren ook een volle tank brandstof kopen voor een prijs die concurreert met die van plaatselijke tankstations, waardoor u de auto met lege tank kunt retourneren. Er wordt geen geld teruggegeven voor ongebruikte brandstof

Afleveren en ophalen
Het afleveren en ophalen is tegen vergoeding beschikbaar bij onze vestiging.